Warning: Illegal string offset 'papheader' in /home/seislt/domains/sellis.lt/public_html/f-jos_main.php on line 120
#
Warning: Illegal string offset 'papbody' in /home/seislt/domains/sellis.lt/public_html/f-jos_main.php on line 125
#
 
Portalo pavadinimas ant logotipo

Nemokami Skelbimai

Banerinė reklama Užsiregistruoti Prisijungti
Užsiregistruoti Prisijungti
 

Skelbimo galiojimas baigėsi

Daugiau panašių skelbimų:

Vilnius

1000 €

Kita
Pasinaudokite geresniu be įsipareigojimų paskolos ir investicijų pasiūlymu, kuris yra prieinamas asmenims ir įmonėms. Esate individualus arba verslo vadovas ir turite finansuotinų projektų; J...
 
Kaunas

0 €

Grožis, sveikata
Mūsų odontologijos tikslai – kokybė ir dėmesys kiekvienam pacientui. Čia atrasite visus reikiamus specialistus ir paslaugas, kurie padės jums atskleisti savo šypseną iš naujo Pas mus atl...
 
Warning: getimagesize(../../skelbimas/apple-macbook-pro-16-su-core-i9-1-tb-32-gb-8-gb-grafika-virsuje-parduodu-labai-gerai-isl/m/skelbimas-10310-11d4e4c7-72d2-4816-b72b-95c0f1e72edb.jpeg): failed to open stream: No such file or directory in /home/seislt/domains/sellis.lt/public_html/f-jos_main.php on line 3346

Warning: Division by zero in /home/seislt/domains/sellis.lt/public_html/f-jos_main.php on line 3349
/>
Vilnius

700 €

Nešiojami komp.
 
Švenčionėliai

20 €

Paslaugos, remontas
Meistrai kasa ir valov šulinius dezinfekuoja,konsultuoja rūpimais klausimais ir telefonu.
 
Klaipėda

0 €

Langai, durys, laiptai
 

Skelbimas taip pat galėjo būti pašalintas autoriaus prašymu.

Džiovinimas šaltyje (LIOFILIZAVIMAS) - naujausias ir sveikiausias maisto konservavimo būdas!

Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Rūgščių uogų ir vaisių skonis šiek tiek suintensyvėja.

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose.

Taip pat išgauname natūralų liofilizuotą baltymą - liofilizuotą kolageną iš žuvų, kuris palaiko sveiką odą, plaukus, kaulus ir dantys.

Kaip gaminama?

• Produktų surinkimas (10 kg šviežių vaisių = 1 kg liofilizuotų vaisių)

• Šaldymas

• Džiovinimas (Liofilizavimas)

• Pakavimas

Natūralus konservacinis procesas!

Liofilizatai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį!

Liofilizuotos vyšnios, bananai, granatai, ananasai, braškės, mandarinai, slyvos, obuoliai, kriaušės, mango, agrastai, spanguolė, melynė, greifruktas, gervuogė, avietė, apelsinai, papaya, juodėji serbentai, rabarbarai.

Ananasai turi kalio, vario, mangano, tiamino, B2 ir B6 vitaminų. Vitaminas B6 padeda tinkamai gaminti raudonuosius kraujo kūnelius ir padeda palaikyti gerą psichologinę būseną. Sumažina nuovargį.

Galima naudoti visiems šiltiems ir šaltiems patiekalams.

Liofilizuotų ananasų naudojimas kaip priedas prie:

• pusryčių košėms,

• drebučiams, pudingams,

• vaisių sriuboms, pagardai sriuboms,

• kompotams,

• vaisių patiekalams,

• turizmo virtuvėje,

• pieno desertuose, ryžių desertuose, pagardintai košėms, jogurtams, varškei, sviestui, vaisiams, sūriams, kefyrui,

• pyragams, kreminiams pyragaičiams, ledams, desertams suteikia individualų skonį ir malonų aromatą,

• vaisių sultims vaikams,

• traškučiams,

• vaisių, žolių ir vaistažolių arbatai,

• dietos produktams

 
 
 
 
2024 © datalab.pro
 
 
SUPPER pasiūlymas